naar top

Vacature: Administratief medewerker voor ondersteuning van de algemene sociale dienst.

Gepubliceerd op do 26 maart 2020

Het OCMW van Drogenbos is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de volgende functie:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3) VOOR ONDERSTEUNING VAN DE ALGEMENE SOCIALE DIENST

Contract bepaalde duur 1 jaar - Voltijds Weddenschaal C1-C3: bruto geïndexeerd maandsalaris: min. € 1927,37 euro

Datum indiensttreding: zo snel mogelijk.

Takenpakket: Je streeft samen met de collega’s van de afdeling welzijn, naar een kwaliteitsvolle dienstverlening. De afdeling Welzijn ontwikkelt en organiseert een optimale dienstverlening (individueel en collectief) naar de burger en de cliënten in diverse domeinen met als doel de levenskwaliteit van de burger te verhogen.

Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning (briefwisseling, klassement, input gegevens software sociale dienst, ondersteuning bij budgetbeheer, facturatie, ...) van de sociale dienst OCMW binnen de afdeling Welzijn.

Profiel: Je beschikt over een diploma van het secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Talenkennis : Nederlands (zeer goed) – Frans (goed).

Technische competenties: Je beschikt over computervaardigheden en hebt kennis van de courante Office-pakketten, je bent bereid je de wetgeving alsook de software, specifiek voor een sociale dienst OCMW en noodzakelijk voor het uitvoeren van bepaalde taken, eigen te maken.

Gedragscompetenties: Je bent flexibel, klantgericht, integer, resultaatgericht, stressbestendig, veranderingsbereid en nauwgezet. Je bent communicatief (mondeling én schriftelijk), je kan zelfstandig werken én in team.

Aanbod: Weddenschaal C1-C3 Maaltijdcheques, terugbetaling kosten woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietsvergoeding. Glijdende werkuren, geen weekendwerk, ruime vormingsmogelijkheden, min. 32 verlofdagen, beroepservaring wordt in aanmerking genomen indien relevant voor de uitoefening van de functie. U wordt aangeworven op basis van een interview.

Plaats van tewerkstelling: OCMW Drogenbos, Grote Baan 226 - 1620 Drogenbos

Kandidaturen worden ingediend via aangetekende brief of via mail:

OCMW Drogenbos, Grote Baan 226 - 1620 Drogenbos E-mail: stephanie.walravens@ocmw-drogenbos.be, tel: 02 334 72 32

Terug naar nieuwsoverzicht
  • vacature

Openingsuren en contact

OCMW Sociale dienst

adres
Grote Baan 226
1620 Drogenbos
tel.
02 334 72 32
fax
02 334 72 30
e-mail
socialedienst@ocmw-drogenbos.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen: 9.00 uur - 12.00 uur

Lees meer artikels over