naar top

Actie bon "Solidariteit Drogenbos" - Registreren als handelaar of uitbater

Gepubliceerd op vr 02 oktober 2020

Beste handelaar, beste horeca-uitbater,

Het coronavirus heeft de laatste maanden het dagelijkse leven van iedereen grondig overhoop gegooid. Als gemeentebestuur willen we alle inwoners en lokale ondernemers dan ook oprecht danken voor hun inspanningen tijdens deze crisis. Maar het gemeentebestuur wil meer doen voor de lokale handelaars en horeca-uitbaters.

Velen onder jullie hebben noodgedwongen de deuren moeten sluiten. De economische gevolgen zijn dan ook niet min. Met de actie waardebon “Solidariteit Drogenbos” sporen we Drogenbossenaars aan om de handelaars en horeca-uitbaters te steunen en lokaal te kopen.

Het gemeentebestuur geeft elk huishouden een waardebon van €10 om uit te geven bij jullie, als lokale winkelier of horeca-uitbater bij aankoop van minimum €20.

Indien u als handelaar of uitbater wenst deel te nemen aan de actie, dient u zich te registreren via de volgende link https://oca.page.link/RegistrationCirklo

Na de registratie ontvangt u een e-mail van Cirklo Light met informatie over o.a. hoe u heel eenvoudig betalingen kunt accepteren via de waardebon “Solidariteit Drogenbos”.

Voor alle verdere vragen kunt u terecht bij de dienst Vrije Tijd van de gemeente via
tel:02 333 85 14 – vrijetijd@drogenbos.be.

Terug naar nieuwsoverzicht
  • Visual registreren als handelaar

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Grote baan 222
1620 Drogenbos
tel.
02 333 85 14
e-mail
info@drogenbos.be

Openingsuren

Vandaag: 9.00 uur - 12.00 uur
Morgen: 9.00 uur - 12.00 uur

ENKEL OP AFSPRAAK