naar top

Speelplein De Krabbers

Gepubliceerd op vr 04 juni 2021

Deze zomer zijn kinderen van 2.5 tot 10 jaar opnieuw welkom op het speelplein de Krabbers. Deze zal doorgaan van 19 juli tot 13 augustus in de gemeentelijke basisschool de Wonderwijzer en de sporthall.

Bij de Krabbers kunnen kinderen op een leuke manier en in een veilige omgeving hun vakantie doorbrengen en samen met leeftijdsgenootjes spelletjes spelen, knutselen, deelnemen aan sportactiviteiten of naar de speelpleintjes van onze gemeente gaan.

Het wordt opnieuw een zomer van spelen met limieten, activiteiten doen in kleinere bubbels, maar vooral van grenzeloos plezier.

Uitstappen of naar het zwembad gaan en warme maaltijden aanbieden zal dit jaar helaas niet mogen. Samen maken we er wel een extra leuke zomer van!

Voor wie?

De speelpleinwerking is open voor alle kinderen van 2.5 jaar tot 10 jaar.

De kinderen zijn onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Per leeftijdsgroep zijn verschillende animatoren aanwezig om de activiteiten in goede banen te leiden. Kindjes uit Drogenbos of die in Drogenbos naar school gaan krijgen voorrang.

In tijden van Corona is het belangrijk om te blijven zorgen voor elkaar en om de veiligheidsmaatregelen te volgen. Speelplein de Krabbers zal bijgevolg werken met groepen of contactbubbels. In elke bubbel kunnen er een maximaal aantal kinderen ingeschreven worden. Het aantal kinderen zal afhangen van de maatregelen aangekondigd door de regering.

Wanneer?

Speelplein De Krabbers is enkel open tijdens de maanden juli en augustus.

In de zomer van 2021 opent het speelplein zijn deuren van maandag 19 juli tot en met vrijdag 13 augustus , van 7.30 uur tot 17.30 uur.  

Opgelet: De speelplein zal gesloten zijn op woensdag 21 juli 2021.

Waar?

Gemeentelijke Basischool De Wonderwijzer

Ingang via parking Sporthall (Grote Baan)

Inschrijven

De inschrijvingen gaan van start op zaterdag 12 juni.

Inschrijven kan dit jaar enkel op voorhand en bij voorkeur online via drogenbos.ticketgang.eu.

Kostprijs 

€ 6/per dag - Kinderen die in Drogenbos wonen

€ 6/per dag - Kinderen die in Drogenbos naar school gaan

€ 12/per dag - Kinderen die niet in Drogenbos wonen of naar school gaan

Het gemeentebestuur levert jaarlijks een fiscaal attest af. Dit kan gedownload worden via TicketGang.

Specifieke maatregelen zomer 2021

Zowel het gemeentebestuur van Drogenbos als de leiding van de Krabbers zullen de nodige hygiëne- en veiligheidsmaatregelen nemen om de gezondheid van de kinderen, hun ouders en de animatoren te garanderen. Het blijft een prioriteit!

In de zomer van 2021 zullen de kinderen geen warme maaltijd kunnen benutten. Gelieve jouw kind(eren) een eetpakket mee te geven.

Meer informatie

Voor meer informatie betreffende speelplein de Krabbers, gelieve een e-mail te sturen naar dekrabbers@hotmail.com of door te bellen naar de dienst Vrije Tijd: 02 333 85 14.

Terug naar nieuwsoverzicht
  • Afbeelding Kaaskrabber

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Grote baan 222
1620 Drogenbos
tel.
02 333 85 14
e-mail
info@drogenbos.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

ENKEL OP AFSPRAAK