Cinéclub

De cinéclub biedt de mogelijkheid om twee keer per maand een film te komen bekijken. 

Waar?

In de projectiezaal van het FeliX Art & Eco museum aan de Kuikenstraat 6, 1620 Drogenbos.

Wanneer? 

Eén donderdagavond per maand om 19.30 uur voor volwassenen.

Eén zondagvoormiddag per maand om 10.30 uur voor kinderen/families.

Opening van de zaal, 30 minuten voor het begin van de film.

Prijs? 

2 EUR voor volwassenen en 1 EUR voor kinderen.

Inschrijven? 

Reserveer via het formulier of per e-mail naar vrijetijd@drogenbos.be  

Interesse?

Hier is ons leuk programma:

01/09/2024 - Miraculous:  Ladybug & Cat Noir - 10u30 - FRNLOT

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

26/09/2024 - Back to Black - 19u30 - OV/FROT

Back to Black vertelt het leven en de muziek van Amy Winehouse doorheen de creatie van een van de meest iconische albums van onze tijd, geïnspireerd door haar gepassioneerde en gekwelde liefdesrelatie met Blake Fielder-Civil.

03/10/2024 - Reste un peu - 19u30 - FR

Na drie jaar de Amerikaanse droom te hebben geleefd, heeft Gad Elmaleh besloten om terug te keren naar Frankrijk. Hij mist zijn familie en vrienden. Tenminste, dat is het officiële antwoord om zijn terugkeer te rechtvaardigen... want Gad is niet (alleen) teruggekomen voor de couscous van zijn moeder. Nee, hij is naar Parijs gekomen om een andere vrouw te zien - de Heilige Maagd Maria.

06/10/2024 - Mijn kat & ik: Het grote avontuur van Poes - 10u30 - FRNLOT

De schattige Poes is een nieuwsgierig katje dat het leven ontdekt op de daken van Parijs. Nadat de tienjarige Clémence hem adopteert, neemt ze hem mee op vakantie naar het hart van de bergen. Dit is de start van een buitengewoon avontuur voor Clémence en Poes. Samen ontdekken ze de wilde natuur, kruisen ze het pad van de mysterieuze Madeleine en beleven een wonderlijk verhaal dat hen voor altijd verandert.