naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature : Deskundige projectwerking

Gepubliceerd op do 01 juli 2021

Het OCMW van Drogenbos zoekt een DESKUNDIGE PROJECTWERKING B1-B3 – VOLTIJDS

Contractueel bepaalde duur 1 jaar – Voltijds

Weddenschaal B1-B3: bruto geïndexeerd maandsalaris: min. 2.509,94 euro

Takenpakket

Je neemt een coördinerende rol op voor ons project ‘Passage’. De Passage is een lokaal waar projecten zoals huis van het kind, jobatelier, seniorenwerking, jeugdclub, … hun thuisbasis hebben. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de Passage, het opstarten, opvolgen en uitvoeren van nieuwe projecten/activiteiten binnen het OCMW en/of de gemeente zoals bv. erkenning en subsidie als lokaal dienstencentrum ingebed in project Passage, uitbouwen onthaal/inloop Passage, ….

Naast de coördinerende rol is het ook de bedoeling praktische en organisatorische taken op te nemen. Dat veronderstelt zorgen voor vrijwilligers, administratie, verslaggeving, doorverwijzing, animatie, onthaal, … .

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma.

Talenkennis : Nederlands (zeer goed) – Frans (goed) (conform de taalwetgeving, zie informatiebundel).

Je beschikt over coördinerende capaciteiten, je kan projectmatig werken en je bent een netwerker (diverse doelgroepen). Je bent flexibel, resultaatgericht en stressbestendig. Je bent communicatief (mondeling én schriftelijk), je kan zelfstandig én in team werken.

Je beschikt over computervaardigheden en hebt kennis van de courante Office-pakketten, je bent bereid je de wetgeving alsook de software, specifiek voor een OCMW en noodzakelijk voor het uitvoeren van bepaalde taken, eigen te maken.

Aanbod

Wij bieden jou een loon volgens barema lokale besturen: weddenschaal B1-B3.

Maaltijd- en ecocheques, terugbetaling kosten woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietsvergoeding. Glijdende werkuren, aantrekkelijke vakantieregeling, beroepservaring wordt in aanmerking genomen indien relevant voor de uitoefening van de functie. Ruime opleidingsmogelijkheden.

Procedure

Je wordt aangeworven op basis van een selectiegesprek en competentieproef (taal van de proef: Nederlands).

Je stelt je schriftelijk kandidaat aan de hand van het verplicht te gebruiken inschrijvingsformulier. Dien uiterlijk op 15 augustus 2021 dit inschrijvingsformulier vergezeld van jouw CV en een kopie van het vereiste diploma in.

  • of per brief t.a.v. de personeelsdienst op het adres Grote Baan 222 – 1620 Drogenbos,
  • of via afgifte tegen ontvangstbewijs (contacteer de personeelsdienst voor een afspraak, 02 333 85 26 (tussen 9 uur en 12 uur)

De inschrijvingsformulier kunnen samen met de functiekaart en informatiebundel aangevraagd worden bij aanwervingen@drogenbos.be

Terug naar nieuwsoverzicht
  • job

Openingsuren en contact

Sociale zaken

adres
Grote Baan 222
1620 Drogenbos
tel.
02 333 85 15
e-mail
jolien.bilteryst@drogenbos.be

Openingsuren

Vandaag: 9.00 uur - 12.00 uur
Morgen gesloten

ENKEL OP AFSPRAAK