naar top

Uitnodigingen voor herfstprik zijn de deur uit

Gepubliceerd op ma 03 oktober 2022

In Vlaanderen loopt momenteel de herfstvaccinatiecampagne tegen COVID-19. Alle volwassenen krijgen de kans om de persoonlijke bescherming opnieuw te versterken met een boosterdosis. Alle inwoners van de regio Zennevallei werden intussen uitgenodigd voor deze herfstprik met het aangepast vaccin.

De laatste persoonlijke uitnodigingsbrieven vallen in de week van 3 oktober in de brievenbus.

Wie ouder is dan 65 jaar en nu nog steeds geen persoonlijke uitnodigingsbrief heeft ontvangen, neemt best contact op met het callcenter op het nummer 02 525 03 40 of per mail naar vaccinatie@halle.be.

Wacht niet om een afspraak te maken!

De herfstvaccinatiecampagne eindigt eind oktober. Wij raden iedereen dan ook aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Twijfel je over deze herfstprik?

In de herfst- en wintermaanden verwachten we opnieuw periodes met veel COVID-19-besmettingen. Sinds de start van de pandemie zagen we immers telkens sterke heropflakkeringen in het najaar. Alle volwassenen krijgen nu de kans om hun persoonlijke bescherming te versterken met deze extra aangepaste vaccinatie om zo veiliger de herfst- en wintermaanden in te gaan.

De vaccins tegen COVID-19 bieden uitstekende bescherming tegen ernstige ziekte na een COVID-besmetting: wie gevaccineerd is (met meestal twee dosissen basisvaccinatie + minstens één booster), loopt dan ook veel minder kans om nog zwaar ziek te worden.

Deze bijkomende herfstvaccinatie is dus sterk aanbevolen!

Deze informatie kan je ook nalezen op de website www.vaccinatiezennevallei.be.

Meer informatie over de herfstcampagne kan je raadplegen op www.laatjevaccineren.be.

Terug naar nieuwsoverzicht
  • logo

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Grote Baan 222
1620 Drogenbos
tel.
02 333 85 14
e-mail
info@drogenbos.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Covid-19 (Corona)

adres
Grote Baan 222
1620 Drogenbos
tel.
02 333 85 10
e-mail
info@drogenbos.be